Educatie Arbo

 

Interne Verzuim coördinator

Een gemiddeld MKB-bedrijf heeft meestal geen personeelsfunctionaris in dienst. Het is veelal een neventaak van een leidinggevende. Daar zijn risico’s aan verbonden en die kunnen voorkomen worden met de inzet van een interne verzuimcoördinator.
Een interne verzuimcoördinator is een eigen medewerker die (mede)verantwoordelijk is voor de coördinatie en uitvoering van het ziekteverzuimbeleid. Dat kan een leidinggevende zijn maar ook een administratief medewerker. De verzuim coördinator moet over de basiskennis van Wet Verbetering Poortwachter beschikken. Een interne verzuimcoördinator verdient zichzelf terug omdat u bespaart op arbo- en verzuimkosten (schadelastbeperking).
Meneer Regezma kan de desbetreffende medewerker in korte tijd opleiden. We zijn tevens beschikbaar als vraagbaak of adviseur.

We zijn op dit moment bezig om een moderne digitale leerweg (e-learning) te ontwikkelen. Met dit instrument kan de cursus “interne verzuimcoördinator” door elke medewerker individueel worden gevolg (in eigen tempo, thuis of op het werk). We zijn op dit moment bezig om een moderne digitale leerweg (e-learning) te ontwikkelen.
Met dit instrument kan de cursus “interne verzuimcoördinator” door elke medewerker individueel worden gevolg (in eigen tempo, thuis of op het werk)

GERELATEERDE DIENSTEN

COMPANY RADAR

LEES MEER

EDUCATIE (ARBO)

LEES MEER

COACHING

LEES MEER

(GROEPS) OUTPLACEMENT

LEES MEER

SCHADELAST BEPERKING

LEES MEER

SOCIALE INNOVATIE

LEES MEER

ARBO ADVIES

LEES MEER

LOOPBAAN BEGELEIDING

LEES MEER

VERBETEREN WERKVERMOGEN

LEES MEER

WET VERBETERING POORTWACHTER

LEES MEER

INTERIM- EN PROJECT MANAGEMENT

LEES MEER