Interne Verzuimcoördinator

 

Een gemiddeld MKB-bedrijf heeft meestal geen personeelsfunctionaris in dienst. Het is veelal een neventaak van een leidinggevende. Daar zijn risico’s aan verbonden en die kunnen voorkomen worden met de inzet van een interne verzuimcoördinator.
Een interne verzuimcoördinator is een eigen medewerker die (mede)verantwoordelijk is voor de coördinatie en uitvoering van het ziekteverzuimbeleid. Dat kan een leidinggevende zijn maar ook een administratief medewerker. De verzuim coördinator moet over de basiskennis van Wet Verbetering Poortwachter beschikken. Een interne verzuimcoördinator verdient zichzelf terug omdat u bespaart op arbo- en verzuimkosten..
Meneer Regezma kan de desbetreffende medewerker in korte tijd opleiden. We zijn tevens beschikbaar als vraagbaak of adviseur.

Lees meer bij supervisie en Wet Verbetering Poortwachter en Educatie Arbo

Een abonnement bij Meneer Regezma kost op dit moment slechts € 50,- per jaar. U profiteert dan van de nodige voordelen, zoals het gratis gebruik van onze helpdesk, waarbij u onbeperkt (dag en nacht) uw vragen kunt stellen over arbo- en re-integratiezaken.

GERELATEERDE DIENSTEN

WET BEZAVA

LEES MEER

COMPANY RADAR

LEES MEER

EDUCATIE (ARBO)

LEES MEER

COACHING

LEES MEER

(GROEPS) OUTPLACEMENT

LEES MEER

SROI / QUOTUM REGELING

LEES MEER

MVO PERSONEEL

LEES MEER

HET NIEUWE WERKEN

LEES MEER

SCHADELAST BEPERKING

LEES MEER

SOCIALE INNOVATIE

LEES MEER

ARBO ADVIES

LEES MEER

LOOPBAAN BEGELEIDING

LEES MEER

VERBETEREN WERKVERMOGEN

LEES MEER

WET VERBETERING POORTWACHTER

LEES MEER

INTERIM- EN PROJECT MANAGEMENT

LEES MEER